SUPER LEAGUE 2

Βέροια: "Ζητούμε άμεση επικύρωση της βαθμολογίας των playouts και ορισμό των μπαράζ"

Οι παίκτες της Βέροιας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για τα μπαράζ της Super League 2
Οι παίκτες της Βέροιας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για τα μπαράζ της Super League 2 INTIME SPORTS

Η Βέροια ζητάει με ανακοίνωσή της από το Δ.Σ. της Super League άμεση επικύρωση της βαθμολογίας των playouts και ορισμό των μπαράζ.

Η βαθμολογία των playouts της Super League Interwetten δεν έχει επικυρωθεί εξαιτίας εκκρεμοδικιών και δεν έχουν οριστεί οι αγώνες των μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία.

Η Βέροια μετά την απόρριψη της έφεσης του Απόλλωνα ζητάει επικύρωση της βαθμολογίας και άμεσο ορισμό των αγώνων των μπαράζ κάνοντας λόγο για ταλαιπωρία. Θυμίζουμε πως εκκρεμεί η απόφαση για την υπόθεση του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βέροιας:

"Μετά τη σημερινή «κατ’ ουσίαν απόρριψη της έφεσης της ΠΑΕ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της 140/2022 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE 1 Ελλάδας», όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΕΠΟ, ανοίγει ο δρόμος για την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας play-out της SL1.

Καλούμε το Δ.Σ. της λίγκας να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να δώσει τέλος στην υπόθεση που ταλαιπωρεί τρεις ομάδες και πλήττει βάναυσα το κύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ζητούμε άμεση επικύρωση και ορισμό των αγώνων μπαράζ.

Υ.Γ.: Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή ανάρρωση στον κ.Μποροβήλο για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. Είμαστε βέβαιοι ότι η SL1 διαθέτει τους ανθρώπους και τις διαδικασίες ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα μέχρι την επάνοδο του προέδρου της".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ