ΠΑΟΚ

Βέρνμπλουμ, όπως Χατσερίντι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πείσει το Σουηδό ανασταλτικό μέσο, Βέρνμπλουμ, να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα με την ίδια τακτική με την οποία απέκτησε τον ομογενή αμυντικό.

Μετά την απόκτηση του Χατσερίντι ο ΠΑΟΚ κινείται σε δύο μέτωπα για να ενισχύσει την μεσαία και την επιθετική του γραμμή, με τις περιπτώσεις των Βέρνμπλουμ και Πούκι να είναι στο προσκήνιο. Σε ότι αφορά στον Πόντους Βέρνμπλουμ η στρατηγική του Δικέφαλου είναι μάλλον η πεπατημένη που χρησιμοποιήθηκε και με το Χατσερίντι.

Οι ομοιότητες των δύο υποθέσεων είναι πολλές:

Όπως ο Χατσερίντι έτσι και ο Σουηδός δεν προέκυψε ξαφνικά στις μεταγραφικές λίστες του ΠΑΟΚ. Από το περασμένο καλοκαίρι ο Βέρνμπλουμ βρίσκεται στα ραντάρ του Δικεφάλου. Η πρώτη προσπάθεια απόκτηση τους ήταν αποτυχημένη. Έγινε κρούση στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά τα ποσά που άκουσε να ζητούν οι Ρώσοι ήταν απαγορευτικά.

Με το που έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου ο 31χρονος στόπερ ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και ενεργοποίησε τη συμφωνία που είχε μαζί του από τον περασμένο Γενάρη. Το ίδιο άμεσα κινήθηκε όταν οριστικοποιήθηκε το γεγονός ότι ο Βέρνμπλουμ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία. Ήρθε σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, κατέθεσε μια ομολογουμένως καλή προσφορά και του έδειξε ότι θέλει πολύ να τον αποκτήσει.

Και στις δύο περιπτώσεις ήταν η οικογένεια Σαββίδη και κυρίως ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ , Γιώργος, ο άνθρωπος που ενεργοποίησε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Αν ο Χατσερίντι ήταν διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδη, ο Βέρνμπλουμ είναι «πουλέν» του Γιώργου που έχει πολύ καλή εντύπωση για τις ικανότητες του.

Ο Χατσερίντι συμφώνησε στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ. Την ίδια πρόταση η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε και στον Σουηδό, μόνο που οι δικές του απαιτήσεις ήταν αρχικά τουλάχιστον μεγαλύτερες.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ευελπιστούν ότι η τελική κατάληξη τους θα είναι θετική και πως ο Βέρνμπλουμ θα είναι η δεύτερη, μετά του Χατσερίντι, μεταγραφική τους κίνηση αυτό το καλοκαίρι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ