ΠΑΟΚ

Βέρνμπλουμ και Πούκι οι επόμενοι στόχοι του ΠΑΟΚ

Βέρνμπλουμ και Πούκι οι επόμενοι στόχοι του ΠΑΟΚ

Μετά την απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι ο ΠΑΟΚ θα κάνει άλλες τρεις κινήσεις με τους Πόντους Βέρνμπλουμ και Τέεμου Πούκι να είναι οι πρώτοι στόχοι. Δεν υπάρχει ο Σέρχιο Αραούχο στη λίστα του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται μεταγραφικά με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε ανταγωνιστικές ομάδες σύμφωνα με τα στελέχη της ΠΑΕ, κατά συνέπεια τα σενάρια που ήθελαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κάνει κίνηση για τον Σέρχιο Αραούχο δεν φαίνεται να έχουν βάση.

Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν επικεντρωθεί σε δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές: τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον Τέεμου Πούκι. Και προσπαθούν να τους πείσουν να μετακομίσουν στην Τούμπα. Σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειές τους, θα στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη λίστα τους. Επιλογές υπάρχουν, ωστόσο, για την ώρα τουλάχιστον, συζητήσεις γίνονται μόνο με αυτούς τους δύο βασικούς στόχους, οι οποίοι είναι ελεύθεροι από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπρόντμπι.

Ο ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές κινήσεις καθώς η απόφαση είναι να αποκτηθούν μετά τον Χατσερίντι άλλοι τρεις ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ο αριθμός αυτός θα ισχύσει βέβαια, στην περίπτωση που δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ του "Δικεφάλου". Για παράδειγμα, αν φύγει κάποιος από τους γκολκίπερ, τότε ο ΠΑΟΚ θα κάνει κίνηση για το Ζίβκο Ζίβκοβιτς της Ξάνθης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ