ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέρμπιτς: "Η απόφασή μου να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλή για την καριέρα μου"

Ο Βέρμπιτς πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός
Ο Βέρμπιτς πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και εμφανίστηκε δικαιωμένος γι' αυτήν.

Το σλοβενικό τρίο του Παναθηναϊκού έλαμψε στο παιχνίδι του Σαββάτου (24/9) κόντρα στη Νορβηγία (2-1), με τον Άντραζ Σπόραρ να σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης, τον Άνταμ Τσέριν να κάνει άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς να ξεκινάει ως αριστερός ακραίος επιθετικός, δημιουργώντας πάρα πολλά ρήγματα στην άμυνα των "Βίκινγκς".

Ο τελευταίος (Βέρμπιτς) μίλησε μετά τον αγώνα στον Τύπο της Σλοβενίας για την πολύ σημαντική νίκη, που μπορεί να την κρατήσει εντέλει στη League B του Nations League, ενώ τόνισε πως η απόφαση να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ήταν η καλύτερη που πήρε για την καριέρα του.

"Άφησα μια πολύ δύσκολη περίοδο πίσω μου. Ο πόλεμος, η αλλαγή περιβάλλοντος, υπήρξαν πολλές διαφοροποιήσεις. Η απόφασή μου να πάω στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλή για την καριέρα μου", τόνισε αρχικά ο ακραίος επιθετικός των Σλοβένων και του "τριφυλλιού" και πρόσθεσε:

"Η Ντινάμο Κιέβου δίνει αγώνες, αλλά ξέρετε πως είναι όταν γίνεται πόλεμος στη χώρα. Μιλάω με τα παιδιά και είναι πολύ δύσκολο γι' αυτά, εξ ου και τα αποτελέσματα δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά. Σε κάθε περίπτωση, αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε αυτήν τη φάση της καριέρας μου, από ότι σε προηγούμενες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ