ΒΕΛΓΙΟ

Βέλγιο: Στοπ στις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών

Βέλγιο: Στοπ στις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών
PRINT SCREEN YOUTUBE

Τα διαδοχικά επεισόδια στα γήπεδα του Βελγίου στις τελευταίες αγωνιστικές έφεραν την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να βάλει στοπ στις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Χωρίς την παρουσία των φιλοξενούμενων οπάδων θα γίνονται από εδώ και στο εξής τα παιχνίδια στο Βέλγιο τα οποία έχουν να κάνουν με την πρώτη κατηγορία, τη δεύτερη αλλά και οι αναμετρήσεις του Κυπέλλου έως το τέλος της σεζόν.

Η αιτία για την απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου ήρθε μετά τα επεισόδια που έχουν γίνει τις τελευταίες αγωνιστικές στα γήπεδα του Βελγίου.

Την Κυριακή (5/12) άλλωστε είχαμε επεισόδια τόσο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Μπέερσχοτ όσο και αυτής της Σαρλερουά με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Μετά από συνεννόηση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην επιτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε όλους τους αγώνες της Pro League (Jupiler Pro League, 1B Pro League και Croky Cup) από την επόμενη αγωνιστική μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ