EURO 2020

Βέλγιο: Δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90 λεπτά ο Αζάρ, αγωνία για Βίτσελ

Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου © 2018 GEERT VANDEN WIJNGAERT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποκάλυψε ότι ο Εντέν Αζάρ δεν θα ξεκινήσει ούτε στο φιλικό του Βελγίου με την Κροατία, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Βίτσελ.

Η ισοπαλία κόντρα στην Ελλάδα, αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι βασικοί παίκτες έχει ανάψει φωτιές στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο κόουτς της Εθνικής ομάδας του Βελγίου σίγουρα δεν έχει την ηρεμία που θα ήθελε λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα στο Euro. Ο Μαρτίνεθ δέχεται πιέσεις με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν για την κατάσταση όλων των τραυματιών.

Βερτόχεν και Βερμάλεν είναι δεδομένα σε καλύτερη κατάσταση και πιθανότατα θα παίξουν στο φιλικό με την Κροατία την Κυριακή (05/06). Αντίθετα, σίγουρα δε θα ξεκινήσει βασικός ο Εντέν Αζάρ.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος για να βγάλει ενενήντα λεπτά και ο Μαρτίνεθ σκέφτεται να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής. Αντίθετα, ο Βίτσελ θα δώσει αγώνα με το χρόνο για να είναι έτοιμος στο παραπέντε.

Ο κόουτς του Βελγίου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο 32χρονος μέσος της Ντόρτμουντ προέρχεται από ρήξη αχιλλείου τένοντα και έχει ανεβάσει μεν στροφές, όμως παραμένει άγνωστο εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Euro.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι ο Ντε Μπράινε θα επιστρέψεις στις προπονήσεις της ομάδας από τη Δευτέρα (07/06) όταν και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

TAGS EURO 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ