ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βέλεθ: "Ήμουν λίγο... κουτσός"

Ο Βέλεθ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ
Ο Βέλεθ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Η επιστροφή του Βέλεθ μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, η φανέλα του βασικού και η σημασία του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δείτε τι δήλωσε ο Ισπανός στόπερ του Παναθηναϊκού για το πρόβλημα που τον κράτησε για καιρό εκτός.

Ο Φραν Βέλεθ ταλαιπωρήθηκε πολύ επί πέντε εβδομάδες με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο που τον πήγε πάρα πολύ πίσω και δεν του επέτρεψε να είναι απόλυτα έτοιμος και διαθέσιμος για το βασικό σχήμα. Έπαιξε τραυματίας κόντρα στον Ατρόμητο, διότι οι πράσινοι» είχαν ξεμείνει από στόπερ, μπήκα ξανά στα πιτς, όμως πλέον επέστρεψε και διεκδικεί ακόμη και θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το αυριανό (Κυριακή 6/12) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στη NOVA, τόσο για το πρόβλημα που τον κράτησε για καιρό εκτός, όσο και για το ντέρμπι με τους κιτρινόμαυρους.

"Ήμουν λίγο… κουτσός από το πρόβλημα στο δεξί μου αστράγαλο, ο πόνος δεν έχει υποχωρήσει, αλλά πρέπει να ζήσεις με αυτόν. Πάντως η αλήθεια είναι ότι πηγαίνω καλύτερα" τόνισε ο Βέλεθ στο συνδρομητικό κανάλι και πρόσθεσε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

"Πλέον όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι σημαντικά, γιατί έχουμε αφήσει πολλούς βαθμούς πίσω. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι, στο οποίο όλοι θέλουμε να παίξουμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ