ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Βάβαλης: "Ο Ματζουράκης οργάνωσε την ομάδα"

Βάβαλης: "Ο Ματζουράκης οργάνωσε την ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Βάβαλης, ο οποίος κάθισε στον πάγκο του Παναιτωλικού, απέδωσε στον τιμωρημένο Γιάννη Ματζουράκη τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Αγρινίου επί της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1000 ευρώ και με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, για τη συμπεριφορά του στον εντός έδρας ισόπαλο (2-2) αγώνα με την Ξάνθη κι έτσι είδε από την εξέδρα τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ.

Ο βοηθός του "Ρουμάνου", Άκης Βάβαλης, απέδωσε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι στον Γιάννη Ματζουράκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αυτός οργάνωσε την ομάδα.

"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σ’ όλο το επιτελείο. Και η ομάδα ανταποκρίθηκε σε δύσκολες συνθήκες. Η δουλειά δικαιώθηκε στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα με πολλή δουλειά πάνω της και αυτό φαίνεται από την επιστροφή που κάναμε μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Και με την χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε, έχουμε μέρες να ξεκουραστούμε και μετά να κοιτάξουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ο κόουτς ήταν αυτός που οργάνωσε την ομάδα. Και εμείς στηρίξαμε το πλάνο του. Είναι σημαντική μέρα για τον σύλλογο. Και είμαστε χαρούμενοι διότι επί των ημερών μας, ήρθε αυτή η νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ