ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Πονάω, όμως δεν νιώθω ότι είναι κάτι σοβαρό"

Βατσλίκ: "Πονάω, όμως δεν νιώθω ότι είναι κάτι σοβαρό"

Ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος υπέστη κάκωση και θα παλέψει για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την Αντβέρπ, τόνισε σε δηλώσεις του πως πονάει, όμως θεωρεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Τόμας Βατσλίκ υπέστη κάκωση στο δεξί πόδι από το πάτημα του Ρομέλου Λουκάκου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντβερπ την επόμενη Πέμπτη (16 Σεπτεμβρίου) για την πρεμιέρα του Europa League.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook δήλωσε πως πονάει, όμως δεν νιώθει ότι είναι κάτι σοβαρό και επικεντρώνεται στην επιστροφή του.

"Όσοι είδατε τον αγώνα την Κυριακή προφανώς καταλάβατε ότι δεν τελείωσα το ματς λόγω τραυματισμού. Συμφωνήσαμε με την Εθνική ομάδα πως έπρεπε να επικεντρωθώ στο πως να ανακάμψω. Παρά το γεγονός ότι πονάω, δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό. Λυπάμαι που δεν βοήθησα παραπάνω την Εθνική. Το παράξενο είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά που με χτυπάει ο Λουκάκου σε αγώνα, και στις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είχε τέτοια πρόθεση ήταν πάνω στο παιχνίδι. Το Βέλγιο ήταν πάνω απ' τις δυνάμεις μας.

Έχουμε την ποιότητα και πιστεύω θα το επιβεβαιώσουμε κόντρα στην Ουκρανία. Θα στηρίζω από μακριά καθώς πέταξα για την Αθήνα το πρωί της Τρίτης. Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα προσπαθήσω να συνέλθω, ώστε να μπορώ να ξεκινήσω" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ