ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Πάλευα με τον τραυματισμό για να βοηθώ την ομάδα μου, είναι δύσκολο να υπολογίσω πότε θα γυρίσω"

EUROPA LEAGUE 2022-2023 /  -   (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2022-2023 / - (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Βατσλίκ με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και τόνισε πως θα προσπαθήσει να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ο Τόμας Βατσλίκ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τσεχίας με τραυματισμό στον ώμο, ο οποίος θα τον κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, με τον οποίο πάλευε για καιρό, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει γρήγορα.

"Γεια σε όλους, θα ήθελα να μοιραστώ τα τελευταία νέα από την απουσία μου. Για τις τελευταίες εβδομάδες, παλεύω με έναν τραυματισμό στον ώμο, που χειροτέρευσε κατά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Όσο μπορούσα να αντιμετωπίσω τον πόνο, ήθελα να βοηθώ την ομάδα μου στο γήπεδο.

Τώρα, μετά από συζητήσεις με τους γιατρούς και ειδικούς, αναγκάζομαι να μείνω εκτός για λίγο. Είναι δύσκολο να υπολογίσω τον χρόνο της αποθεραπείας μου. Αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω σύντομα" έγραψε συγκεκριμένα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ