ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Μετά τον Παναθηναϊκό, το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν το πιο σημαντικό και σκληρό"

Ο Βατσλίκ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Βατσλίκ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ | 24 Οκτωβρίου 2021 ΙIN TIME SPORTS

Ο Τόμας Βατσλίκ σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ μίλησε για τη σημασία της αναμέτρησης και της νίκης για τους ερυθρόλευκους ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Europa League και το ματς με την Άιντραχτ.

Ο Τόμας Βατσλίκ πανηγύρισε την Κυριακή την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν με 2-1 του ΠΑΟΚ. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Πειραιά σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι στάθηκε στη σημασία που είχε η αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του που τους έφερε στην πρώτη θέση και έδωσε χαρά στον κόσμο που δεν ήταν εκεί.

Ο Βατσλίκ αναφέρθηκε και στο ματς με την Άιντραχτ για το Europa League στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε αλλά και για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς που έρχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τονίζοντας πως η ομάδα του θα πάρει τη νίκη.

Ο γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" υποστήριξε χαρακτηριστικά:

"Εάν δεν υπολογίσουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ιστορικά είναι ο πιο μεγάλος μας αντίπαλος το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα από τα πιο σκληρά ματς αλλά και πιο σημαντικά που έχουμε παίξει στην Ελλάδα έως τώρα. Κρίμα που δεν είχαμε τους φιλάθλους μαζί μας.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι αρμόδιοι μας είχαν τιμωρήσει για καπνογόνα με ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού της έδρας. Ευτυχώς δεν το "πληρώσαμε" αυτό. Νικήσαμε τον ΠΑΟΚ 2-1 και έτσι βρεθήκαμε στην πρώτη θέση και αυτό μας έδωσε χαρά αλλά και παρηγοριά που δεν είχαμε τον κόσμο μας.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο δυνατοί στο ματς και πήραμε το προβάδισμα με δύο γκολ, που αποδείχθηκε καθοριστικό για το τέλος. Μετά από ένα ανεπιτυχές ματς στο Europa League στη Φρανκφούρτη πήγαμε την ομάδα στον σωστό δρόμο και επιστρέψαμε στις νίκες.

Πιστεύω πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Αϊντραχτ και θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ