ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ για τη φάση με Μανωλά: "Θα το δούμε και θα γελάμε"

Η επέμβαση του Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Η επέμβαση του Βατσλίκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Τόμας Βατσλίκ σχολίασε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ τη φάση στην οποία μία ασυνεννοησία με τον Μανωλά παραλίγο να φέρει το αυτογκόλ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. Στο 65' σε μία ασυνεννοησία του Μανωλά με τον Βατσλίκ, παραλίγο να μπει αυτογκόλ, με την μπάλα να φεύγει εκτός. Ο Τόμας Βατσλίκ σχολίασε σε δηλώσεις του αυτή τη φάση.

Για το ματς: "Επιβιώσαμε, πετύχαμε το γκολ στο τέλος. Η ΑΕΚ δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά είχε κάποιες προϋποθέσεις. Σκοράραμε νικήσαμε και διατηρήσαμε τη διαφορά μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Αταλάντα. Είναι μία δύσκολη περίοδος με ματς ανά 3-4 μέρες. Προς το τέλος και ο Σωκράτης και ο Μανωλάς έκαναν σημαντικές επεμβάσεις.

Σαν τριάδα στην άμυνα δουλεύουμε καλά. Εννοείται πως στα ντέρμπι δεν πρέπει να τα χάνεις. Επομένως είσαι χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Και ύστερα από μία τέτοια εμφάνιση".

Για το παραλίγο αυτογκόλ του Μανωλά: "Πρέπει να τα πάμε καλύτερα και να βελτιωθούμε. Θα το δούμε στα highlights και θα γελάμε. Ευτυχώς δεν μπήκε αυτογκόλ, όμως πρέπει να βελτιωθούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ