ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βατσλίκ: "Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου, ασχολούμαι διαρκώς με τον Ολυμπιακό"

Ο Τόμας Βατσλίκ του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Τόμας Βατσλίκ του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόμας Βατσλίκ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κάνει παθητική φυσιοθεραπεία και ακόμα δεν μπορεί να κουνήσει το χέρι του και αφήνει προσωρινά στην άκρη την κουβέντα για το μέλλον του.

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε σε Μέσα της Τσεχίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τραυματισμό του. Ο Τσέχος κίπερ του Ολυμπιακού πηγαίνει συντηρητικά αλλά προοδεύει, προκειμένου να επιστρέψει στη δράση. Παράλληλα τόνισε ότι όλα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του.

Για τον τραυματισμό του: "Πηγαίνω πιο συντηρητικά, κάνω παθητική φυσιοθεραπεία. Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου. Έκανα εξετάσεις που επιβέβαιωσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης. Η ομάδα μου συμφώνησε να με αφήσει να κάνω το χειρουργείο στην Τσεχία. Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης.

Πηγαίνω συντηρητικά. Πρέπει ο γιατρός να μου καθοδηγεί το χέρι γιατί οι μύες που έχουν ράμματα πρέπει να επουλωθούν σωστά και μετά να δυναμώσουν".

Για τον χρόνο επιστροφής του: "Στο μυαλό μου έχω κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να έχω πίεση εάν πω κάτι δεδομένο. Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο".

Για τον Πασχαλάκη και το μέλλον του: "Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον πήρε. Προσωπικά φυσικά και συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς.

Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ