ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Βάτσκε: "Η Ντόρτμουντ δεν έστειλε τελεσίγραφο στον Χάλαντ, αυτά είναι βλακείες"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Χέρτα
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Χέρτα © 2021 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν τους "Βεστφαλούς" να έχουν στείλει τελεσίγραφο στον Έρλινγκ Χάλαντ σχετικά με το μέλλον του στον σύλλογο

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποτελεί το μήλον της έριδος για πολλές ομάδες ενόψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Ντόρτμουντ τον πιέζει, προκειμένου να δώσει μία οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Οι Βεστφαλοί επιθυμούν να "δέσουν" τον Νορβηγό διεθνή για πολλά ακόμα χρόνια και ρεπορτάζ από το εξωτερικό έκαναν λόγο για "τελεσίγραφο" προς τον 21χρονο. Ωστόσο, την είδηση αυτή διέψευσε ο CEO του γερμανικού συλλόγου, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

"Το να λέμε ότι η Ντόρτμουντ θα έδινε τελεσίγραφο στον Έρλινγκ είναι βλακεία. Δεν υπάρχει προθεσμία", ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Γερμανίας ARD.

Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Νορβηγός σταρ εξέφρασε πρόσφατα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι ζητούν από εκείνον να πάρει απόφαση από τώρα ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί ο 21χρονος φορ να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως οι μεταγραφικές σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν εδώ και καιρό στα αυτιά του και αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στον γερμανικό σύλλογο,

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ