UEFA

Βαθμολογία UEFA: Στην 63η θέση ο ΠΑΟΚ, αντέχει ψηλά ο Ολυμπιακός, υποχώρησε η ΑΕΚ

Ο Άκπομ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη
Ο Άκπομ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γάνδη INTIME

Ο ΠΑΟΚ έκανε άλμα πέντε θέσεων στην κατάταξη της UEFA σε διασυλλογικό επίπεδο. Πάντα 39ος ο Ολυμπιακός, υποχώρησε η ΑΕΚ.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδης στο Βέλγιο του έδωσε βαθμούς στην κατάταξη της UEFA σε διασυλλογικό επίπεδο και τον οδήγησε σε άλμα πέντε θέσεων, με συνέπεια να φιγουράρει πλέον στην 63η.

Ο "δικέφαλος" έχει 25.000 βαθμούς, εκ των οποίων πάνω από τους μισούς (13.000) τους έχει συγκεντρώσει από τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του.

Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη καλύτερη ελληνική ομάδα, με τον Ολυμπιακό να παραμένει η κορυφαία, όντας στην 39η θέση με 41.00 βαθμούς (8.000 φέτος), παρότι δεν συνεχίζει να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι "ερυθρόλευκοι" άντεξαν και δεν υποχώρησαν στη βαθμολογία, κάτι που δεν αποκλείεται να συνεχιστεί μέχρι τέλους, αφού μόνο η Μαρσέιγ αποτελεί ρεαλιστική απειλή για να τον προσπεράσει.

Η ΑΕΚ υποχώρησε λόγω των βαθμών που πήρε η Μπέτις που την προσπέρασε και πλέον η Ένωση βρίσκεται στην 81η θέση με 20.000 βαθμούς.

Όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες υιοθετούν τον συντελεστή της χώρας (5.750), επειδή αυτόνομα διαθέτουν μικρότερο και κατά συνέπεια βρίσκονται στη 214η θέση.

TAGS UEFA ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ