STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League Interwetten: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Βόλο EUROKINISSI

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League Interwetten μετά τη νίκη (4-1) του Ολυμπιακού επί του Βόλου και την ισοπαλία (2-2) του Ατρομήτου με τον Άρη.

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου στο Περιστέρι με τον Άρη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα γκολ των Μανούσου και Μουνίθ και με δέκα παίκτες από την αποβολή του Ροζ στο 35', να φεύγει με το βαθμό χάρη στους Κάτσε και Σάσα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο Γ. Καραϊσκάκης τον Βόλο κι έμεινε πίσω στο σκορ από την εκτέλεση πέναλτι του Ζαν Μπαριέντος στο 11ο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 45+3' με κεφαλιά του Γιώργου Μασούρα μετά από μπαλιά του Ανδρέα Μπουχαλάκη και με χατ-τρικ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγύρισαν τη νίκη με 4-1.

Την Κυριακή στις 15:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στις 17:15 ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα και την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Λαμία.

Στις 19:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι και η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται την ΑΕΛ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Ατρόμητος - Άρης 2-2 (37' πεν. Μανούσος, 51' Μουνίθ / 61' Κάτσε, 81' Μαντσίνι)

Ολυμπιακός - Βόλος 4-1 (45'+3' Μασούρας, 66', 80', 90'+2' Αραμπί / 11' πεν. Μπαριέντος)

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης (15:00)

ΠΑΟΚ - Αστέρας (17:15)

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία (17:15)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (19:30)

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Παναιτωλικός - ΑΕΛ (19:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΛ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ