ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Βαρύ κατηγορητήριο για τον εθισμένο στο τζόγο Τόνι, πόνταρε σε 13 ματς κατά της ομάδας του

Βαρύ κατηγορητήριο για τον εθισμένο στο τζόγο Τόνι, πόνταρε σε 13 ματς κατά της ομάδας του
@2023 LEILA COKER/AP IMAGES

Μετά από την τιμωρία του με αποκλεισμό οκτώ μηνών από το ποδόσφαιρο για παράνομο στοιχηματισμό, ο Ιβάν Τόνι άκουσε το κατηγορητήριο εις βάρος του από την FA, το οποίο ήταν τεράστιο και άκρως επιβαρυντικό για τον επιθετικό της Μπρέντφορντ.

Ο Ιβάν Τόνι ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις την τελευταία διετία εντός γηπέδου στην Premier League με τη φανέλα της Μπρέντφορντ όμως πληρώνει με βαρύ τίμημα τα παραστρατήματά του εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Πριν από λίγες ημέρες άκουσε την καμπάνα που του επιβλήθηκε, που είναι αποκλεισμός οκτώ μήνών από το ποδόσφαιρο για παράνομο στοιχηματισμό, για να ακολουθήσει ένα ακόμα "χτύπημα" απέναντι στον Άγγλο φορ, αφού δόθηκε στη δημοσιότητα από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία το κατηγορητήριο εις βάρος του.

Σύμφωνα με αυτό, στοιχημάτισε 16 φορές υπέρ της ομάδας του για να πάρει τη νίκη σε 15 διαφορετικά ματς ενώ έβαλε στοίχημα 13 φορές για να χάσει η ομάδα του σε 7 διαφορετικά παιχνίδια, από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Μάρτιο του 2018.

"Από τα 29 στοιχήματα, υπήρχαν 13 όπου ήταν για την ομάδα του Τόνεϊ προκειμένου να χάσει σε εφτά διαφορετικά παιχνίδια από τις 22 Αυγούστου του 2017 μέχρι τις 3 Μαρτίου του 2018.

Ο Τόνεϊ δεν έπαιξε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, όπου έβαλε στοίχημα ενάντια στην ομάδα που ήταν δανεικός, καθώς δεν ήταν και στην αποστολή του αγώνα εναντίον του κανονικού του συλλόγου, αφού ήταν δανεικός", αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική FA, σύμφωνα με την οποία ο Άγγλος επιθετικός έχει σοβαρό πρόβλημα εθισμού στον τζόγο.

TAGS ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ