ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Θέλω άλλον έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ"

Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τη Super League Interwetten.
Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχαιρέτησε το Δικέφαλο και όπως τόνισε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό  θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με ένα ακόμη τρόπαιο

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα και αποθεώθηκε.

Εμφανώς συγκινημένος ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στο SPORT24 για το πως βίωσε το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα τονίζοντας ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ κατακτώντας στον τελικό του Σαββάτου ένα ακόμη τρόπαιο.

Όσα είπε στο SPORT24 ο Φερνάντο Βαρέλα:

Για το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα και τα συναισθήματα του: "Ήταν σίγουρα το τελευταίο μου παιχνίδι στην Τούμπα. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα, τα όσα πέρασα εδώ στον ΠΑΟΚ, ήταν οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου και τις καριέρας μου. Όταν είχα έρθει εδώ, από την πρώτη ημέρα, ήξερα ότι στον σύλλογο υπάρχει η πίεση για νίκη, αλλά δεν περίμενα να έχουμε αυτή την απόδοση. Πετύχαμε περισσότερα από όσα περίμενα, ούτε στα καλύτερα μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα κατακτήσω τόσα τρόπαια. Θα θυμάμαι αυτή την ομάδα ως μια από τις καλύτερες της ζωής μου. Πάντα θα σέβομαι και θα αγαπώ τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι ένας από τους οπαδούς της ομάδας".

Για το γεγονός ότι ο κόσμος φώναξε το όνομα του: "Προσωπικά, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τους φιλάθλους. Αυτό επειδή αποδέχομαι τα όσα λέει ο κόσμος. Δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσω άσχημα ούτε για τον κόσμο, ούτε για τον ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα να φωνάξουν ξανά το όνομα μου, μετά από όσα έγιναν. Αλλά αυτή είναι η αναγνώριση ότι έκανα πάντα το καλύτερο για τον σύλλογο. Είναι μια αναγνώριση από τους καλύτερους οπαδούς, που με αναγνώρισαν ως έναν από τους καλύτερους της ιστορίας του ΠΑΟΚ".

Για το αν ήταν το τέλος που περίμενε στην Τούμπα: "Ναι. Για αυτό δεν είπα ποτέ τίποτα κακό για το κλαμπ, ακόμα και στην κακή περίοδο. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στην ομάδα και πάντα σεβόμουν τις αποφάσεις του για εμένα. Το τέλος ήταν εξαιρετικό . Έπαιξα καλά, ο κόσμος φώναξε το όνομα μου".

Για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου, και το ότι έχει κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία της ομάδας, μαζί με τον Κρέσπο: «Θα είναι ο τελευταίος μου τελικός με τον ΠΑΟΚ. Μαζί με τον Κρέσπο έχουμε τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της ομάδας και θέλουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα. Όσο περισσότερους τίτλους κερδίζεις, τόσο περισσότερο σε σέβονται. Ελπίζω να τελειώσουμε τη σεζόν με ακόμα έναν τίτλο, γιατί φέτος το αξίζουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. αλλά οι τελικοί είναι να τους κερδίζεις, όχι να τους παίζεις».

Για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του: «Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι, αλλά θα είμαι έτοιμος. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι δουλεύω σκληρά. Ακόμα κι αν φέτος δεν έπαιξα πάρα πολύ, δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Αυτή είναι η προσέγγιση μου πάντα, να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις, ασχέτως αν αγωνίζομαι ή όχι. Σίγουρα όπου πάω, θα συνεχίσω έτσι. Ο ΠΑΟΚ μου έχει δώσει την καλύτερη νοοτροπία για να κερδίζω τρόπαια και αυτό θα το κρατήσω πάντα μέσα μου. Σε όποια ομάδα κι αν πάω, θα έχω στόχο να κερδίσω».

Για τη χειρότερη και την καλύτερη του στιγμή με τον ΠΑΟΚ: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ το 2018. Το γκολ μπήκε και θα παίρναμε το πρωτάθλημα και το νταμπλ, αλλά το δεν μέτρησε ποτέ. Εμείς συνεχίζαμε να δουλεύουμε και καταφέραμε την επόμενη χρονιά κερδίσαμε το πρωτάθλημα, που ήταν και η μεγαλύτερη μου στιγμή με τον ΠΑΟΚ».

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ