ΠΑΟΚ

Βαρέλα: "Έχουμε ένα τρόπαιο να κερδίσουμε"

Ο Φερνάντο Βαρέλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Φερνάντο Βαρέλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι της Super League κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν στάθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης και έδωσε το σύνθημα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό (22/5, 21:00).

Ο Φερνάντο Βαρέλα μιλώντας στη NOVA μετά απ' ην ήττα του ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα των playoffs από τον Αστέρα Τρίπολης έδειξε προς την επόμενη ημέρα και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό (22/5, 21:00). "Θέλουμε το Κύπελλο" είπε ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον τελικό: "Δεν θα μας επηρεάσουν τα τελευταία αποτελέσματα. Έχουμε μπροστά μας ένα τρόπαιο και πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να πέφτεις όταν χάνεις. Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή".

Για τη σεζόν: "Θέλουμε το Κύπελλο, δεν έχει τελειώσει ακόμη φετινή χρονιά για εμάς. Δεν είναι αυτή που θέλαμε, καθώς κυνηγάμε όλους τους τίτλους. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Προσωπικά η απόδοσή μου έπεσε μετά την εκκίνηση της σεζόν. Βελτιώθηκα μέσα σε αυτή και επανήλθα στο επίπεδο που ήθελα. Έδειξα πως μπορώ να παίξω αρκετά χρόνια ακόμη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ