ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Βαράν για την υπόθεση μαγείας του Πογκμπά: "Ανησυχούμε, δεν είμαστε αναίσθητοι"

Ο Ράφαελ Βαράν πανηγυρίζει με τον Πολ Πογκμπά τη νίκη της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ του 2018
Ο Ράφαελ Βαράν πανηγυρίζει με τον Πολ Πογκμπά τη νίκη της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ του 2018 © 2018 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Βαράν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πολ Πογκμπά και τις κατηγορίες περί μαγείας και δήλωσε πως είναι κάτι που ανησυχεί τους παίκτες της εθνικής Γαλλίας, τονίζοντας πως δεν είναι αναίσθητοι ώστε να μην τους επηρεάζει.

Ο Πολ Πογκμπά είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών μετά τις καταγγελίες του αδερφού του, Ματίας, αλλά και την υπόθεση εκβιασμού του από μία συμμορία.

Αν και ο μέσος της Γιουβέντους διέψευσε ότι έκανε μάγια εις βάρος των συμπαικτών του και του Κιλιάν Εμπαπέ, όπως τον κατηγόρησε ο αδερφός του, οι καταγγελίες έχουν επηρεάσει τους συμπαίκτες του στην εθνική Γαλλίας.

Ερωτηθείς για τα όσα έχουν συμβεί ο Ράφαελ Βαράν ισχυρίστηκε πως όλοι ανησυχούν για τον Πογκμπά, τονίζοντας πως δεν είναι "αναίσθητοι".

"Δυστυχώς υπάρχουν πολλά εξωαγωνιστικά νέα αυτή την περίοδο. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε παίκτες και αυτό πρέπει να έχει προτεραιότητα, αλλά δεν είμαστε αναίσθητοι για ό,τι που συμβαίνει γύρω μας. Ειδικά όταν αφορά κάποιον γνωστό μας. Επίσης, νιώθουμε ανησυχία κατά κάποιο τρόπο.

Εσωτερικά, τα πάμε πολύ καλά. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματίες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ