ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βαράν: "Φόβος για τον Χάλαντ; Για ποιο λόγο;"

Βαράν: "Φόβος για τον Χάλαντ; Για ποιο λόγο;"
Ο Ράφαελ Βαράν @ 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Βαράν δήλωσε ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι ότι η Γιουνάιτεντ δεν φοβάται τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Ράφαελ Βαράν σε συνέντευξή του στην Telegraph πριν από τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Γιουνάιτεντ δεν φοβάται τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Νορβηγό φορ των πρωταθλητών Αγγλίας και τη σύνδεση που έχει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ωστόσο

"Φόβος; Όχι. Για κανένα λόγο, γιατί;", ήταν η απάντηση του Γάλλου στόπερ για τον Χάλαντ. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα η έκφραση του προσώπου του στο άκουσμα της ερώτησης ήταν σαν να του ζητούσε να ονοματίσει τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ με αλφαβητική σειρά.

"Ναι, ο Χάαλαντ είναι πολύ καλός παίκτης, το ξέρουμε όλοι. Αλλά ο κίνδυνος από τη Σίτι έρχεται από παντού, είναι μία πλήρης ομάδα. Η σύνδεση που έχει ο Χάαλαντ, ειδικά με τον Ντε Μπρόινε, αυτού του είδους η πάσα δυσκολεύει κάθε άμυνα, οπότε αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να "κόψουμε" αυτή τη σύνδεση", συμπλήρωσε ο Βαράν.

Έπειτα μίλησε για τη νοοτροπία νικητή που έχει χτίσει η ομάδα σίγα σιγά: "Μεγαλώσαμε σαν ομάδα και σαν κλαμπ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θέλουμε να αναπτυχθούμε και να είμαστε στην κορυφή. Όταν αρχίζεις να νικάς μπορείς να αλλάξεις τη νοοτροπία σου και είσαι πιο προετοιμασμένος για να νικήσεις περισσότερα και μεγαλύτερα τρόπαια".

Φυσικά ρωτήθηκε και για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο να κόψει την πορεία της Σίτι προς το τρεμπλ: "Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην πρόκληση που έχουμε και όχι στο να σταματήσουμε την πρόκληση μιας άλλης ομάδας. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτός είναι ο μόνος στόχος. Δεν θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, αλλά να κερδίσουμε για την ομάδα μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ