ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βαράν: "Από τη Ρεάλ έφυγα, γιατί ήθελα μία νέα πρόκληση"

Ο Ραφαέλ Βαράν κατά την παρουσίασή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τραφορντ
Ο Ραφαέλ Βαράν κατά την παρουσίασή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τραφορντ © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Ράφαελ Βαράν εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ και να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως είχε ανάγκη να ζήσει μία νέα περιπέτεια.

Ο Ράφαελ Βαράν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δέκα χρόνια, για να γίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο τρίτος σταθμός της σπουδαίας καριέρας του μετά από τους Ισπανούς και τη Λανς, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός υπέγραψε με τους Red Devils μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και σε συνέντευξή του στο γαλλικό Telefoot αναφέρθηκε στον λόγο που έφυγε από τη Μαδρίτη.

"Το είχα ανάγκη. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση, για να βιώσω νέα συναισθήματα. Τώρα θα ζήσω μία νέα περιπέτεια. Θα με ωθήσει να βγω από την άνεσή μου. Υπάρχει πραγματικά πνεύμα συνεργασίας. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας", τόνισε αρχικά ο Βαράν.

"Ο Πολ Πογκμπά προφανώς με βοήθησε να ενσωματωθώ με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και το καλό του χιούμορ. Είναι ωραία, τα πράγματα πάνε καλά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ