ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βαλξ στο SPORT24: "Μία πρόταση είχαμε για τον Γιακουμάκη και την απορρίψαμε"

Βαλξ στο SPORT24: "Μία πρόταση είχαμε για τον Γιακουμάκη και την απορρίψαμε"

Ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Βαλξ, μίλησε στο SPORT24 για τον Γιώργο Γιακουμάκη και το μέλλον στο ολλανδικό κλαμπ. Η πρόταση από Ασία, η άγνοια για τη Μπεσίκτας και η απάντηση για το ποσό πώλησης του διεθνούς φορ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με 18 γκολ σε 18 συμμετοχές στη Φένλο αποτελεί αντικείμενο μπόλικων μεταγραφικών συζητήσεων και το όνομά του εμπλέκεται σε πολλά ρεπορτάζ αναφορικά με το μέλλον του, ορισμένα εκ των οποίων έχουν βάση και άλλα καθόλου. Βρίσκεται στην ολλανδική μερικούς μόνο μήνες και οι καταπληκτικές του επιδόσεις εγείρουν ερωτήματα για το αν συνεχίσει στο ίδιο κλαμπ μέχρι το τέλος του έτους.

Το SPORT24 απευθύνθηκε στον αθλητικό διευθυντή της Φένλο, Σταν Βαλξ, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον 26χρονο διεθνή στράικερ. Υπάρχει επίσημη πρόταση στον ολλανδικό σύλλογο για τον Κρητικό; Τον θέλει η Μπεσίκτας ή όχι; Θα μείνει στη Φένλο ή θα αποχωρήσει;

Η τοποθέτηση του Βαλξ ήταν η εξής: "Μέχρι σήμερα είχαμε στα χέρια μας μόνο μία πρόταση για τον Γιακουμάκη, από την αγορά της Ασίας. Την απορρρίψαμε γιατί δεν μας ικανοποιούσε οικονομικά. Από τη Μπεσίκτας δεν έχουμε λάβει καμία πρόταση και δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον της. Εμείς ευχόμαστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Γιακουμάκη μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ο Γιώργος είναι καλό παιδί, έξυπνος και ξέρει τι θέλει. Περνάει ωραία στην ομάδα μας. Μου έχει πει πως η επιλογή του να έρθει εδώ ήταν η καλύτερη που έχει πάρει στην καριέρα του".

Ρωτήσαμε τον 57χρονο Ολλανδό για το ποσό που θα ικανοποιούσε τη Φένλο, με το οποίο θα έλεγε "ναι" σε ενδεχόμενη πρόταση. Η απάντησή του ήταν η εξής: "Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένο ποσό. Καταλαβαίνουμε ότι άλλα είναι τα χρήματα που θα ζητούσαμε από μια ομάδα της Premier League, για παράδειγμα, και άλλα από μια κυπριακή".

Ο Γιακουμάκης πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας παίξει στο παρελθόν σε Επισκοπή, Πλατανιά, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Γκόρνικ Ζάμπρζε. Ο Βαλκς είναι πολύπειρος παράγοντας, έχοντας θητεύσει σε Αϊντχόφεν, Shanghai Shenhua, Βίσλα Κρακοβίας και Ανόρθωση ως αθλητικός διευθυντής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ