ΙΣΠΑΝΙΑ

Βαλβέρδε: "Στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί όταν νικάς, αν χάσεις τα πράγματα περιπλέκονται"

Ο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League.
Ο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου © 2019 MINDAUGAS KULBIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρέθηκε σε γκαλερί, όπου παρουσίασε φωτογραφίες του και θυμήθηκε τα χρόνια του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και την "τρέλα" των οπαδών στη χώρα μας.

Από τον Ιανουάριο του 2020 ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει μείνει μακριά απ' τους πάγκους, όταν και έφυγε απ' την Μπαρτσελόνα. Πλέον, ο Ισπανός τεχνικός, στον οποίο έκανε και πρόταση πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΑΕΚ, φαίνεται πως επικεντρώνεται σε άλλα πράγματα.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε μία γκαλερί με φωτογραφικά του έργα, όπου αποτυπώνεται το πάθος των οπαδών στις διάφορες περιοχές που ταξίδευε με τις ομάδες του. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ αναφέρθηκε στα χρόνια του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπως και για τη "δίψα" των οπαδών στη χώρα μας για τη νίκη.

"Κατάλαβα γρήγορα πως ήταν βολικό να νικάς γιατί στην Ελλάδα οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί όταν νικάς. Αν δεν το κάνεις τα πράγματα περιπλέκονται. Σε ένα παιχνίδι νικήσαμε την ΑΕΚ 6-0 και οπαδοί δεν άφηναν τους παίκτες να πάρουν τα αυτοκίνητά τους για μία εβδομάδα" σχολίασε συγκεκριμένα.

"Νιώθαμε σαν τους Μπιτλς"

Επιπλέον, ο Βαλβέρδε αποκάλυψε το πάθος του για τη φωτογραφία, την οποία ήθελε να κυνηγήσει επαγγελματικά, ενώ αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση που είχε η Μπαρτσελόνα του Μέσι και του Νεϊμάρ.

"Νόμιζα ότι θα αφοσιωθώ στη φωτογραφία, αλλά κατέληξα να γίνω προπονητής. Κινούμαι με μικρές φωτογραφικές μηχανές και τραβάω ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Όταν ταξιδεύαμε με τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ μοιάζαμε με τον Μπιτλς" ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ