ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Κατέκτησα δύο πρωταθλήματα με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήταν αρκετό για τον κόσμο"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα © JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε σε συνέντευξή του ότι επί των ημερών του η Μπαρτσελόνα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και έπαιρνε άντες προκρίσεις από τους ομίλους του Champions League, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τον κόσμο.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, σε συνέντευξή του στο Libero, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περάσμά του από τον πάγκο των Καταλανών.

Ο "Τσινγκούρι" υπενθύμισε τα επιτεύγματά του με τους μπλαουγκράνα, καθώς με την καθοδήγησή του η Μπαρτσελόνα κατέκτησε δύο διαδοχικές χρονιές τη La Liga, ενώ έπαιρνε την πρόκριση ως πρώτη στον όμιλο, κάτι που δεν συνέβη τη φετινή σεζόν, όπου οι Καταλανοί τερμάτισαν τρίτοι και συνεχίζουν στο Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαλβέρδε αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, καθώς πλήρωσε το μάρμαρο για τους αποκλεισμούς από Ρόμα και Λίβερπουλ στο Champions League, παρά το καλό αποτέλεσμα που έφεραν στη Βαρκελώνη στον πρώτα αγώνα και στις δύο μονομαχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε: "Δεν ξέρω. Υπάρχουν πολλοί που μου το λένε (δεν έφταιγα εγώ) αλλά δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Με βοηθάει να θυμάμαι πράγματα. Ήμασταν εκεί, κατέκτησα δύο πρωταθλήματα και ήταν καλά, αλλά φαίνεται ότι για τον κόσμο τίποτα δεν είναι αρκετό.

Πέρασα δυόμισι χρόνια στα τρία χρόνια που ήμασταν πρώτοι στον όμιλο του Champions League, έχοντας και ένα παιχνίδι στο τέλος στο οποίο ήμασταν αδιάφοροι.".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ