EURO 2020

Βαλντάνο: "Η Ισπανία δεν έχει παίκτες υψηλής κλάσης"

Ο Φεράρ Τόρες με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας στο πλαίσιο αγώνα με την Πολωνία για το Euro 2020
Ο Φεράρ Τόρες με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας στο πλαίσιο αγώνα με την Πολωνία για το Euro 2020 @2021 DAVID RAMOS/AP IMAGES

Η εθνική Ισπανίας δέχτηκε αμέτρητα πυρά μετά τη δεύτερη σερί ισοπαλία της στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο Euro 2020, με τον Χόρχε Βαλντάνο να είναι μεταξύ των σφοδρών επικριτών της φούρια ρόχα.

Μετά την λευκή ισοπαλία με την Σουηδία στην πρεμιέρα του Euro 2020 η Ισπανία στραβοπάτησε εκ νέου στην "Καρτούχα" της Σεβίλλης μένοντας στο 1-1 με την Πολωνία και πλέον ψάχνει τη νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Σλοβακία για να μην μείνει έξω από τα νοκ-άουτ ματς του τουρνουά.

Μέχρι στιγμής το μεγάλο πρόβλημα της φούρια ρόχα είναι η αδυναμία της να μετουσιώνει τις φάσεις της σε γκολ, με τους Μοράτα και Μορένο να μην μπορούν να επωμιστούν επάξια το ρόλο του δεινού σέντερ φορ, και όπως είναι λογικό ο Λουίς Ενρίκε έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

Μεταξύ των ανθρώπων που εκφράζουν αμφιβολίες για τη δυνατότητα της φούρια ρόχα για διάκριση σε αυτό το τουρνουά είναι και ο Χόρχε Βαλντάνο, με τον άλλοτε φορ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Αργεντινής να δηλώνει χωρίς περιστροφές:

"Η Ισπανία δεν έχει παίκτες υψηλής κλάσης και αυτό φαίνεται σε μία τέτοια διοργάνωση. Η ομάδα δεν είχε αυτοπεποίθηση ενώ ο Ρόδρι υστέρησε σημαντικά στο ρόλο του στο χώρο της μεσαίας γραμμής".

Ο Βαλντάνο παρατήρησε επίσης ότι πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν έχει μόνο η Ισπανία αλλά και οι Αγγλία και Γαλλία, ενώ κληθείς να κατονομάσει την ομάδα που φαντάζει για εκείνον ως η κορυφαία του τουρνουά, έδωσε τον τίτλο στην Ιταλία.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ