ΜΑΡΣΕΙΓ

Βίλας-Μπόας: "Δεν περίμενα τέτοια δήλωση από τον Βαλμπουενά"

Ο Βίλας Μπόας με τον Ματιέ Βαλμπουενά μπροστά του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Ο Βίλας-Μπόας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας απάντησε στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είχε ξεσπάσει με δηλώσεις του κατά της Μαρσέιγ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της γαλλικής ομάδας.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξέσπασε μέσω του RMC κατά της Μαρσέιγ μία μέρα μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που έπαιξε στην ομάδα της Μασσαλίας από το 2006 μέχρι το 2014, συγκεκριμένα έκανε λόγο για άψυχη ομάδα, χωρίς προσωπικότητα και ηγέτη.

Ο Πορτογάλος προπονητής της γαλλικής ομάδας απάντησε στον Βαλμπουενά κατά τη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης της Μαρσέιγ με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League (27/10, 22:00, Cosmote 3)

"Πρώτα από όλα η δήλωση του Βαλμπουενά έγινε μετά το ματς και την ασίστ που έδωσε. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς εκείνο θα τελείωνε 0-0, θα μπορούσαμε ακόμη να νικήσουμε 1-0 με την ευκαιρία που είχε ο Μπενεντέτο. Δεν περίμενα τέτοια δήλωση από έναν έμπειρο παίκτη όπως ο Βαλμπουενά", τόνισε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά υποστήριξε χαρακτηριστικά: "Είδα μια ομάδα χωρίς ψυχή, δεν είδα προσωπικότητα ούτε αλληλοβοήθειες. Δεν είδα ηγέτη.

Αυτό είναι που ένιωσα στο γήπεδο. Έπαιξαν για να παίξουν. Σκεφτόμουν ότι θα έβλεπα μια ομάδα που θα έπαιζε δυνατά στο ματς και θα αγωνιζόταν επιθετικά. Ήταν αδύναμη".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ