ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ομάδα χωρίς ψυχή η Μαρσέιγ"

Ο Βαλμπουενά στον αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
Ο Βαλμπουενά στον αγώνα Ολυμπιακός - Μαρσέιγ EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ξέσπασε κατά της Μαρσέιγ μία μέρα μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που έπαιξε στους Μασσαλούς από το 2006 μέχρι το 2014, έκανε λόγο για άψυχη ομάδα, χωρίς προσωπικότητα και ηγέτη.

Με δική του ασίστ ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τη Μαρσέιγ το βράδυ της Τετάρτης (21/10), στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" και πλήγωσε την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2014.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, που τίμησε τη φανέλα των Μαρσεγέζων, με τους οποίους πήρε ένα πρωτάθλημα (2009), τρία λιγκ καπ (2010, 2011, 2012) και δύο γαλλικά σούπερ καπ (2011, 2012), κλήθηκε να πει τη γνώμη του για το σύνολ του Αντρέ Βίλας-Μπόας στο RMC και δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Βαλμπουενά χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τους Μασσαλούς, σχετικά με την εικόνα που έδειξαν στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Είδα μια ομάδα χωρίς ψυχή, δεν είδα προσωπικότητα ούτε αλληλοβοήθειες. Δεν είδα ηγέτη. Αυτό είναι που ένιωσα στο γήπεδο. Έπαιξαν για να παίξουν. Σκεφτόμουν ότι θα έβλεπα μια ομάδα που θα έπαιζε δυνατά στο ματς και θα αγωνιζόταν επιθετικά. Ήταν αδύναμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ