ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Μια νίκη που την είχαμε ανάγκη, τονώνει το ηθικό μας"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ματιέ Βαλμπουενά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη αυτή τη νίκη, καθώς τονώνει το ηθικό των ερυθρολεύκων ενόψει της κρίσιμης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν χαρούμενος για τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, η οποία ήταν η πρώτη του στο νέο έτος.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ήταν σημαντική η νίκη που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι, ότι είναι σημαντικό να παραμείνουν ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές, προκειμένου να απολαμβάνουν όλοι μαζί τις καλές στιγμές

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά στη NOVA: Για το ματς: "Μια νίκη που τη χρειαζόμασταν, την είχαμε ανάγκη, τονώνει το ηθικό μας, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δεν έχει σημασία που δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά που κερδίσαμε".

Για τα κρίσιμα παιχνίδια και αν βοηθάει η εμπειρία: "Πάντα έχουμε ανάγκη τους έμπειρους παίκτες, αλλά και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και Europa League. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες στιγμές ενωμένοι, για να τις ξεπερνάμε και να απολαμβάνουμε μαζί τις καλές στιγμές".

Για τις 100 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό: "Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος και περήφανος που έπαιξα τόσα παιχνίδια. Χαρούμενος που συνεργάστηκα με τόσο καλούς ανθρώπους, που έπαιξα τόσα παιχνίδια και που μπόρεσα να βοηθήσω στον Ολυμπιακό, με όσα μου προσφέρει και αυτός. Χαίρομαι και θέλω να κερδίζω τίτλους με την ομάδα".

Για τον Αβραάμ και την προσφορά του στην ομάδα: "Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον. Είναι στον Ολυμπιακό με όλη του την καρδιά. Αγαπάει την ομάδα προσφέρει, βοηθάει τους μικρούς. Είναι παράδειγμα για την ομάδα και μπορεί να προσφέρει, είτε με την ψυχή του είτε με την εμπειρία του και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε".

Για το ποιον θα υποστηρίξει στη μάχη του Σισέ με τον Γκάρι Ροντρίγκες στο Κόπα Άφρικα: "Νομίζω ότι είμαι μια όμορφη διοργάνωση. Το παρακολουθώ αρκετά,. Σήμερα έχουμε δύο παίκτες μας εκεί. Είμαστε περήφανοι που έχουμε παίκτες εκεί. Τη Σενεγάλη την υποστηρίζω λίγο περισσότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ