ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάηκε το κάμπινγκ του Βαλμπουενά στη Γαλλία : "Ευχαριστώ τους πυροσβέστες, η περιοχή μας θα λάμψει ξανά"

Κάηκε το κάμπινγκ του Βαλμπουενά στη Γαλλία : "Ευχαριστώ τους πυροσβέστες, η περιοχή μας θα λάμψει ξανά"
MATHIEU VALBUENA

Το κάμπινγκ, του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, έπεσε θύμα της πυρκαγιάς, με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να ευχαριστεί με ανάρτησή του τους πυροσβέστες.

Οι καταστροφικές δασικές πυρκαγιές συνεχίζουν να πλήττουν την Γαλλία. Η περιοχή, την οποία χτύπησε η πύρινη λαίλαπα, διαθέτει πέντε κάμπινγκ, στο οποίο ένα εξ αυτών, το Pyla Camping, συνιδιοκτήτης είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στις καταστροφές στην περιοχή του Dune du Pilat και ευχαρίστησε τους πυροσβέστες: "Η καταστροφή συνεχίζεται. Αλλά θα ξαναφτιάξουμε τις υποδομές και να κάνουμε το Dune du Pilat να λάμψει ξανά.

Συγχαρητήρια και ευχαριστώ πολύ τους πυροσβέστες που έβαλαν την ζωή τους στην πρώτη γραμμή για να σώσουν την περιοχή μας από τις φλόγες".

Στη συνέχεια στον λογαριασμό του στο Twitter δημοσιοποίησε και φωτογραφίες από την καταστροφή στην περιοχή. Επιπλέον ο Βαλμπουενά δήλωσε στην Parisien: "Είναι πολύ άσχημες εικόνες και είναι στενάχωρο να βλέπεις τόσα εκτάρια δάσους να γίνονται καπνός.

Αυτή την Δευτέρα η μέρα ήταν τρομακτική, με τέτοια ζέστη και δυνατές ριπές ανέμου. Είναι δύσκολο με τέτοιες συνθήκες να σταματήσεις την φωτιά. Αλλά ευτυχώς όλοι είναι ασφαλείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ