LA LIGA

Βαλένθια - Ρεάλ 1-2: Ανατροπή σε διάστημα δύο λεπτών για τους μερένγκες με Μπενζεμά - Βινίσιους

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει με τον Βινίσους
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει με τον Βινίσους © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά τη Βαλένθια στο Μεστάγια και επικράτησε με 2-1, χάρη στα τέρματα των Βινίσιους και Μπενζεμά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Βαλένθια με 2-1 στο Μεστάγια για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας 11 βαθμούς.

Η Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό με τον Ούγκο Ντούρο. Ο Μούσα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς την περιοχή του Κουρτουά, η μπάλα έφτασε στον Ντούρο και αυτός με ωραίο τελείωμα εκτέλεσε τον Κουρτουά στη δεξιά του γωνία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ολική ανατροπή σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 86' ο Βινίσιους σκόραρε από πολύ δύσκολη γωνία, στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Μαμαρντασβίλι.

Ο Γάλλος φορ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους μερένγκες δύο λεπτά μετά, με τον Βινίσιους να αλλάζει ρόλο και από δημιουργός να γίνεται σκόρερ. Ο Βραζιλιανός μεσοεπιθετικός έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς το πρώτο δοκάρι και ο Μπενζεμά την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά, προλαβαίνοντας τον Μαμαρντασβίλι στην έξοδο.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Παουλίστα, Κορέια (23' Λάτο), Αλντερέτε, Φουλκιέ, Σολέ (15' Μουσά), Γκιγιαμόν, Βας, Ντούρο (79' Μάρκος Αντρέ), Γκόμεζ (80' Ράσιτς), Γκέδες (79' Κόστα)

Ρεάλ: Κουρτουά, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καρβαχάλ (26' Λούκας), Φερνάντεζ, Καζεμίρο (67' Καμαβινγκά), Βαλβέρδε (78' Ίσκο), Μόντριτς (67' Ροντρίγκο), Βινίσιους, Αζάρ (78' Γιόβιτς), Μπενζεμά

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ