LA LIGA

Βαλένθια - Ατλέτικο 3-3: Γκέλα στις καθυστερήσεις για τους Μαδριλένους

Ο Γκριεζμάν απογοητευμένος σε παιχνίδι της Ατλέτικο
Ο Γκριεζμάν απογοητευμένος σε παιχνίδι της Ατλέτικο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ατλέτικο βρέθηκε να προηγείται με 3-1 έως τις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλένθια με την ομάδα του Σιμεόνε να δέχεται δύο γκολ στα τελευταία τρία λεπτά.

Η Ατλέτικο αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-1 επί της Βαλένθια στο Μεστάγια μέχρι το 92' κατάφερε τελικά να φύγει απογοητευμένη από το γήπεδο καθώς δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία τρία λεπτά των καθυστερήσεων. Ο Ντούρο που μπήκε στο ματς στο 85' αποδείχτηκε "χρυσή αλλαγή" με δύο γκολ στο 92' και το 95'.

Στο 35’ ο Σουάρες με όμορφη προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-1 με τη Βαλένθια να φτάνει στην ισοφάριση στο 50' με τον Σάβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Ατλέτικο πήρε το προβάδισμα στο 58′ όταν ο Γκριεζμάν έκανε απίθανη κούρσα και με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Σίλεσεν, ενώ στο 62' ο Βρσάλικο με τακουνάκι εξ επαφής έγραψε το 1-3.

Η Βαλένθια είχε δοκάρι με τον Βας στο 63' και κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με πλασέ του Ντούρο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ και ο Ντούρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3.

Βαλένθια: Σίλεσεν, Γκαγιά, Γκιγιαμόν, Αλντερέτε (85’ Κοϊνρεντί), Ντιακαμπί, Φουλκιέ, Ράτσιτς (64’ Μάρκος Αντρέ), Βας (64’ Μούς), Σολέρ (85’ Βαγιέχο), Γουέδες, Έλντερ Κόστα (84’ Ντούρο)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Ερμόσο, Τρίπιερ (8’ Βρσάλικο), Σάβιτς, Χιμένες, Ντε Πολ (87’ Ερέρα), Κόκε, Κορέα (72’ Κοντογκμπιά), Καρασκό, Γκριεζμάν, Σουάρες (87’ Ζοάο Φέλιξ).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ