LA LIGA

Βαλένθια - Αλαβές 3-0: Καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο οι "νυχτερίδες"

Οι παίκτες της Βαλένθια πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν
Οι παίκτες της Βαλένθια πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν © 2019 JOSE MIGUEL FERNANDEZ DE VELASCO / AP IMAGES

Η Βαλένθια είχε έυκολο βράδυ στο Μεστάγια κόντρα στην Αλαβές, καθώς επικράτησε με 3-0 για την τρίτη αγωνιστική της La Liga, με τους Βας, Σολέρ και Γκέδες να χρίζονται σκόρερ.

Η Βαλένθια υποδέχθηκε την Αλαβές στο Μεστάγια για την τρίτη αγωνιστική της La Liga και κατάφερε να πετύχει μια ευρεία νίκη με πρωταγωνιστή τον Γκέδες, ο οποίος μοίρασε ασίστ στο δεύτερο γκολ των "νυχτερίδων" στο 45+2' με τον Σολέρ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 60ο λεπτό.

Το σκορ αδικεί την Αλαβές, η οποία προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του Καγέχα.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3' με τον Βας με τον Τσερίσεφ να πιστώνεται την ασίστ. Ο Γκέδες στο 8' τράνταξε το δεξί δοκάρι του Πατσέκο, με τη Βαλένθια να χάνει τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της πριν το δεκάλεπτο.

Το δεύτερο γκολ ήρθε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Γκονζάλο Γκέδες έδωσε πάρε - βάλε γκολ στον Σολέρ και αυτός από κοντά έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Αλαβές πήρα τα ηνία του αγώνα, ωστόσο η Βαλένθια ήταν αυτή που πέτυχε το γκολ. Οι δύο φορ του Μπορνταλάς, Γκόμεζ και Γκέδες συνδυάστηκαν πολύ ωραία με τον δεύτερο να χρίζεται σκόρερ με ωραίο σουτ από δύσκολη γωνία.

Το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με τη Βαλένθια να ανεβαίνει προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Μαγιόρκα που νίκησε νωρίτερα την Εσπανιόλ με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντάνιελ Ροντρίγκες, ενώ η Αλαβές παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Κορέια, Παουλίστα, Αλντερέτε (85' Ντιακαμπί), Γκαγιά, Σολέρ, Βας (85' Μουσάχ), Γκιγιαμόν (68' Ράσιτς), Τσερίσεφ (90+1' Μενάργκες), Γκέδες (68' Μάρκος Αντρέ), Γκόμες

Αλαβές: Πατσέκο, Ναβάρο, Μιάζγκα, Λεζεν, Λόπεζ, Πελίστρι (68' Μέντεθ), Εντιαγέ (62' Πονς), Πίνα (83' Μόγια), Γκαρσία (46' Ριόχα), Χοσελού, Γκουιντέτι (62' Σίλα)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής της La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

TAGS LA LIGA ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ