CONFERENCE LEAGUE

Βάις: "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί"

Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ
Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ INTIME

Ο προπονητής της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, έδωσε στον ΠΑΟΚ τις περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση τονίζοντας ότι η ομάδα του θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για τη νίκη.

Ο Βλάντιμιρ Βάις μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι ο Δικέφαλος είναι το φαβορί. Ο 57χρονος τεχνικός θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός επιθετικά και στις στατικές φάσεις και σκοπεύει όπως είπε να τον περιορίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβάκος προπονητής:

Για το τι περιμένει από τον αυριανό αγώνα: "Εφόσον έχουμε ακόμη πιθανότητες για την πρόκριση, η διάθεσή μας είναι καλή. Ελπίζουμε ότι θα παίξουμε καλά κι ότι θα πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το παιχνίδι, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη κι ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε".

Για το τι πρέπει να κάνει η Σλόβαν για να πάρει τη νίκη: "Σίγουρα πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο, από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Είναι σημαντική η τακτική που θα ακολουθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, για να κερδίσουμε και να προκριθούμε".

Για τις απουσίες που έχει: "Ο μόνος που θα μας λείψει είναι ο Κανκάβα, θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε γιατί είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Έχουμε όμως παίκτες για να τον αντικαταστήσουμε".

Για την απουσία του κόσμου: "Δυστυχώς έχουν αποφασιστεί αυτά τα μέτρα και θα πρέπει να πειθαρχήσουμε. Πάνω από όλα είναι η υγεία. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να κοουτσάρω την ομάδα σε ένα γεμάτο γήπεδο κι αυτό δε θα γίνει ούτε τώρα, λόγω των μέτρων".

Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι καλός στις στατικές φάσεις και στην επίθεση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε. Να παίξουμε πειθαρχημένα και να αμυνθούμε σαν ομάδα, για να περιορίσουμε τον αντίπαλο".

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ