STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Uol: "Ενδιαφέρονται για Λίνκολν Ολυμπιακός και ΑΕΚ"

Ο ποδοσφαιριστής της Σάντα Κλάρα, Λινκολν για τον οποίο ενδιαφέρονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Ο ποδοσφαιριστής της Σάντα Κλάρα, Λινκολν για τον οποίο ενδιαφέρονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ PRINT SCREEN / YOUTUBE _ VSPORTS - LIGA NOS

Δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Σάντα Κλάρα, Λίνκολ, τον οποίο κοιτάζει και η Πόρτο.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "uol.com" εμπλέκει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο κόλπο για την απόκτηση του 22χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Σάντα Κλάρα, Λίνκολν.

Οι Βραζιλιάνοι εκτός από τις δύο ελληνικές ομάδες, εμπλέκουν και την Πόρτο, την οποία θεωρούν ότι έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, αλλά και την Γαλατασαράι.

Ο Λίνκολν έχει συμβόλαιο με την Σάντα Κλάρα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 1 γκολ και 5 ασίστ. Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, η Γκρέμιο, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2019, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Την ίδια στιγμή στην Πορτογαλία εμπλέκουν την ΑΕΚ με τον 25χρονο στόπερ της Ζιλ Βιθέντε, Ροντιγκάο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση μπορεί να τον φέρει στη χώρα μας ως ελεύθερο.

Η Ζιλ Βιθέντε του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης και είναι εν αναμονή της απάντησής του. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ, σε περίπτωση που επιθυμήσει να προχωρήσει την περίπτωσή του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ