ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Unfair κίνηση από παίκτη της Σάο Πάουλο, ξέσπασε στο κινητό ενός οπαδού της Παλμέιρας

Unfair κίνηση από παίκτη της Σάο Πάουλο, ξέσπασε στο κινητό ενός οπαδού της Παλμέιρας

Η συντριβή της Σάο Πάουλο στον τελικό του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος Παουλίστα προκάλεσε έντονα νεύρα στον Ζόναταν Καλέρι, ο οποίος ξέσπασε κατά την αποχώρήσή του από το γήπεδο με θύμα το... κινητό ενός οπαδού της Παλμέιρας.

Η Σάο Πάουλο πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Παουλίστα όμως η ρεβάνς αποδείχτηκε ένα μαρτύριο για εκείνη, με την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα να κάνει τεράστια ανατροπή και να θριαμβεύει με 4-0 στον αγώνα ρεβάνς, για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Το γεγονός αυτό έφερε κατήφεια στους παίκτες της ηττημένης ομάδας, ωστόσο ένας εξ αυτών "ξέφυγε" και προχώρησε σε μία άκρως κατακριτέα πράξη, αφού κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες του χτύπησε το χέρι ενός οπαδού της Παλμέιρας ρίχνοντας κάτω το κινητό του.

Ο φίλος της "Βερντάο" αιφνιδιάστηκε από την ενέργεια του 28χρονου Αργεντινού επιθετικού και δεν αντέδρασε, με το εν λόγω συμβάν να καταγράφεται όμως από τις κάμερες και τον παίκτη να δέχεται αδυσώπητη κριτική μέσω των social media για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ