ΕΠΟ

UEFA: Στην Αθήνα ο Λάκοβιτς για να δώσει την "ολιστική μελέτη"

Ο εντεταλμένος της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη
Ο Ζόραν Λάκοβιτς με τον Λευτέρη Αυγενάκη EUROKINISSI

Ο εντεταλμένος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, βρίσκεται στην Αθήνα και παρέδωσε την "ολιστική μελέτη" για το ελληνικό ποδόσφαιρο στον υπουργό επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ενώ αυτή έφτασε και στα χέρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη διάρκεια της Πέμπτης (22/10) ο ενταταλμένος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, ήρθε στην Αθήνα για να παραδώσει την πολυαναμενόμενη "ολιστική μελέτη" για το ελληνικό ποδόσφαιρο στον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, η οποία έφτασε στα χέρια και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από τον περασμένο Φεβρουάριο και σε συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν είχε συμφωνηθεί η UEFA να κάνει μια μελέτη που θα αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε αυτό για να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Λάκοβιτς παρέδωσε την "ολιστική μελέτη" και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ βρέθηκε και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι δύο πλευρές περιμένουν να δουν τι θα αναφέρει αυτή η μελέτη και αν θα αγγίζει και θέματα όπως οι εκλογές της ΕΠΟ ή μη.

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ