ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Σε αναστολή ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Καραμπάχ που ευχήθηκε θάνατο στους Αρμένιους

Οι παίκτες της Καραμπάχ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στη Λέγκια για το Europa League
Η Καραμπάχ AP PHOTO/CZAREK SOKOLOWSKI

Η UEFA πήρε άμεσα δραστικές αποφάσεις, προχωρώντας στην αναστολή των καθηκόντων του υπεύθυνου επικοινωνίας της Καραμπάχ, Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ, ο οποίος ευχήθηκε θάνατο στους Αρμένιους.

Δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια η UEFA, η οποία ήταν καταγγελτική απέναντι στον υπεύθυνο επικοινωνίας της Καραμπάχ, Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ, μετά την δημοσίευσή του στα social media, όπου ευχόταν θάνατο σε όλους τους Αρμένιους.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν έγραψε σε ανάρτησή του, την οποία λίγο αργότερα διέγραψε:

"Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους, γυναίκες, παιδιά και γέρους, χωρίς διακρίσεις. Αν δεν τους σκοτώσουμε, κρατήστε εμάς και τα παιδιά μας ασφαλή" .

Η δήλωση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της Αρμενίας, η οποία ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να πάρει άμεσα θέση για το περιστατικό και να αποβάλει την Καραμπάχ από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με ανακοίνωσή της η UEFA έκανε γνωστό ότι θέτει τον Ιμπραχίμοφ εκτός των καθηκόντων του και γενικότερα, εκτός ποδοσφαίρου μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας:

Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ απαγορεύεται προσωρινά να ασκήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο έως ότου ο Οργανισμός Ελέγχου και Δεοντολογίας της UEFA αποφασίσει σχετικά με τα στοιχεία της υπόθεσης'.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ