EUROPA LEAGUE

Νάπολι - Άλκμααρ: Νέα κρούσματα στους Ολλανδούς, κίνδυνος για το ματς

Νάπολι - Άλκμααρ: Νέα κρούσματα στους Ολλανδούς, κίνδυνος για το ματς
AP PHOTO/RONALD ZAK

Η Άλκμααρ συνεχίζει να πλήττεται από τον κορονοϊό, με τους Ολλανδούς να ανακοινώνουν ότι βρέθηκαν κι άλλα κρούσματα του ιού, χωρίς να γίνεται γνωστός ο αριθμός. Στον...αέρα ο αγώνας κόντρα στη Νάπολι (22/10) για το Europa League.

Με γοργούς ρυθμούς αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στην Άλκμααρ, ενόψει του πρώτου αγώνα στο Σαν Πάολο κόντρα στη Νάπολι (22/10) για την 1η αγωνιστική του Europa League.

Τα εννέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν από τους Ολλανδούς την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ των οποίων τέσσερις ήταν παίκτες της πρώτης ομάδας, δύο της θυγατρικής και τρεις εργαζόμενοι, συνεχίζουν να αυξάνονται.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (20/10), επιβεβαιώθηκε από το σύλλογο η ύπαρξη νέων κρουσμάτων, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται ο ακριβής αριθμός αυτών.

Η εξέλιξη αυτή θέτει σε κίνδυνο τον προσεχή αγώνα των Ολλανδών κόντρα στους Παρτενοπέι, για τη διεξαγωγή του οποίου αναμένεται να αποφασίσει η UEFA, με την οποία βρίσκονται ήδη σε επικοινωνίας άνθρωποι της Άλκμααρ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αν υπάρχουν διαθέσιμοι 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου ενός τερματοφύλακα, ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

Μάλιστα, πριν την αποκάλυψη των νέων κρουσμάτων, μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Νάπολι, ο Τσίρο Μποριέλο, ζήτησε την ακύρωση του αγώνα, ο οποίος μιλώντας στην ιταλική ραδιοφωνική εκπομπή, Punto Nuovo, είπε ότι η Άλκμααρ δεν πρέπει να ταξιδέψει στην Ιταλία, καθώς θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον κόσμο.

TAGS EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ