ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τζόλης, αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς

Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς πανηγυρίζουν σε ματς του ΠΑΟΚ
Χρήστος Τζόλης και Αντρίγια Ζίβκοβιτς πανηγυρίζουν σε ματς του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Χρήστος Τζόλης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και θα περάσει την Παρασκευή από τεστ ετοιμότητας

Ένα καλό και ένα κακό νέο για τον ΠΑΟΚ από την προπόνηση της Πέμπτης (25/2). Ο Χρήστος Τζόλης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τη Λαμία και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Το άσχημο για τον προπονητή του Δικεφάλου είναι ότι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και αύριο στην τελευταία, πριν την αναχώρηση για την Αρκαδία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του. Πρόβλημα με ενοχλήσεις στο γόνατο αντιμετωπίζει και ο Ντούγκλας Αουγκούστο που εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γκαρσία.

"Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Και την Πέμπτη (25.02) το βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής. Έπειτα από ένα σετ από δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια με μπάλα, οι παίκτες δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης«. Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες εξασκήθηκαν και στα τελειώματα.

Ο Χρήστος Τζόλης γυμνάστηκε κανονικά με την ομάδα κι άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε με ατομικό στο γήπεδο, όπως κι ο Ενέα Μιχάι . Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έμεινα στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (26.02) η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό την Καλαμάτα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ