ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τζόλης: Σε συζητήσεις Μπριζ – Νόριτς για τον Έλληνα επιθετικό

Ο Χρήστος Τζόλης
Ο Χρήστος Τζόλης MATCHDAY IMAGES/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια της να αγοράσει τον Χρήστο Τζόλη από τον ΠΑΟΚ πριν 1,5 χρόνο, η Μπριζ επέστρεψε και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Νόριτς για πάρει στον "Γιαν Μπρεϊντέλ" τον διεθνή Ελληνα επιθετικό.

Επιβεβαιωμένη πλέον η πληροφορία. Η Μπριζ όχι απλώς ενδιαφέρεται για τον Χρήστο Τζόλη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 έχει επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκησή του και διαπραγματεύεται πλέον για να αποκτήσει τον Ελληνα ακραίο επιθετικό από τη Νόριτς, συζητώντας είτε (στο πιο ρεαλιστικό ενδεχόμενο) δανεισμό με option αγοράς είτε – και δείγμα του πόσο αποφασισμένοι είναι οι Φλαμανδοί – αγορά του με το ποσό που το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησαν τα "καναρίνια" για να τον αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές Βελγίου επιδιώκουν να αποκτήσουν τον 20χρονο εξτρέμ. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του ’21 είχαν καταθέσει τότε συγκεκριμένη πρόταση αγοράς στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο "δικέφαλος" δεν την είχε κάνει δεκτή, επιλέγοντας, το επόμενο καλοκαίρι το deal με τη Νόριτς.

Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις, θέλει χρόνο συμμετοχής ο Τζόλης

Κακή η σεζόν για τη Νόριτς, απολύτως ενδεικτικός ο υποβιβασμός της στην Championship, εξαιρετικά απαιτητικό το περιβάλλον – ακόμη περισσότερο δηλαδή – για τον Τζόλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής, παίζοντας ελάχιστα σε μια ομάδα που και προπονητή άλλαξε μεσούσης της σεζόν (αποχώρησε ο Ντάνιελ Φάρκε, ο οποίος και είχε εγκρίνει την αγορά του Ελληνα άσου).

Συνθήκες που παραμένουν απαιτητικές για τον αγγλικό σύλλογο, αφού η επόμενη σεζόν στην Championship, το κατά πολλούς πιο δύσκολο πρωτάθλημα του πλανήτη, μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν θα είναι. Και αυτή λοιπόν ακριβώς τη συνθήκη επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές Βελγίου, οι οποίοι και εννοείται δεν έχουν ξεχάσει τον Τζόλη, επιδιώκοντας για δεύτερη φορά σε διάστημα 18 μηνών να τον πάρουν στο "Γιαν Μπρεϊντέλ".

Οι δύο ομάδες, Νόριτς και Μπριζ, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν υπάρχουν, ωστόσο εφόσον κάθε εμπλεκόμενη πλευρά αποδείξει τη θέλησή της – δεδομένη και αυτή του Τζόλη, το βασικό ζητούμενο του οποίου είναι να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής σε μια κομβική φάση της καριέρας του – τότε η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται πιθανή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ THE PREMIER GREEKS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ