ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το 0-2, να κάνουμε το καθήκον μας στο επόμενο"

Ο Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Ο Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τζόλης μιλώντας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που είχε αποκτήσει, ενώ συγκεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 3-2 εκτός έδρας από την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 14' τόνισε ότι ο Δικέφαλος δεν διαχειρίστηκε καλά το 0-2 και έτσι δέχθηκε την ανατροπή.

Ακόμη τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το καθήκον του στην επόμενη αναμέτρηση με την Ομόνοια στις 3 Δεκεμβρίου (22:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόλη:

Για το γκολ του: "Περίμενα να κάνει σουτ και την απόκρουση για να πάρω το ριμπάουντ. Ξαφνικά βλέπω τη μπάλα και πλάσαρα ασυνείδητα. Σίγουρα ήταν μία πολύ καλή αρχή για την ομάδα στο πρώτο μέρος".

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: "Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το σκορ. Δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο μέρος που δεν έπρεπε. Κάναμε αρκετά λάθη που τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Ίσως να ενθουσιαστήκαμε και λίγο με το 0-2. Μετά το 0-2 πήγαμε πιο πίσω και ο αντίπαλος ανέβασε περισσότερους παίκτες και δημιούργησε φάσεις και έτσι δεχθήκαμε τα γκολ".

Για το δεύτερο μέρος: "Δεν μπήκαμε καθόλου καλά εμείς. Ο αντίπαλος έβαλε δύο γκολ. Μας αποσυντόνισαν. Μέχρι το 70' δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μετά δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Για την συνέχεια: "Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας αποτέλεσμα. Να κάνουμε το καθήκον μας με τους τρεις βαθμούς. Περιμένουμε και το άλλο παιχνίδι. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να χάσει και άλλους βαθμούς η Αϊντχόφεν από τη Γρανάδα".

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ