ΠΑΟΚ

Τζόλης: "Ήθελα να με αφήσει ο Γκαρσία στο γήπεδο, για να κάνω το χατ-τρικ"

Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας 2020/2021.
Ο Χρήστος Τζόλης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Τζόλης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ με 5-0, ανέφερε ότι επιθυμούσε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πετύχει το πρώτο του επαγγελματικό χατ-τρικ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-0 της ΑΕΛ στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Δικέφαλο να κλείνει ουσιαστικά θέση για την προημιτελικά της διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής του Δικεφάλου ήταν ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, το πρώτο στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο Τζόλης μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV, υποστήριξε ότι είναι χαρούμενος που συνδύασε το χατ-τρικ με καλή εμφάνιση της ομάδας του. Μάλιστα, τόνισε ότι παρακαλούσε, πριν πετύχει το τρίτο του γκολ, να τον αφήσει ο Πάμπλο Γκαρσία στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορέσει να σκοράρει, κάτι που έγινε.

"Ήταν Το πρώτο επαγγελματικό μου χατ-τρικ. Είμαι χαρούμενος που το συνδύασα με μία καλή εμφάνιση. Δημιουργήσαμε καλό ποδόσφαιρο, παίξαμε εξαιρετικά όλοι οι παίκτες. Ήθελα να μείνω μετά το 4-0, γιατί ήθελα το χατ-τρικ. Έλεγα από μέσα μου να με αφήσει ο Γκαρσία στο γήπεδο για να κάνω το χατ-τρικ και το πέτυχα. Θα δώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου την μπάλα για να την υπογράψουν" ανέφερε συγκεκριμένα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ