ΠΑΟΚ

Sportwitness: "Ενδιαφέρεται για Τζόλη η Μπράιτον, κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY-OFF / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY-OFF / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπράιτον είναι μια ακόμα ομάδα που εξετάζει την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, σύμφωνα με δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αξιώνει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι περιζήτητος στην Ευρώπη, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεών του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και του νεαρού της ηλικίας του.

Το όνομά του έχει παίξει για ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ, ωστόσο η Γκλάντμπαχ είναι αυτή που τον κοιτάζει με ιδιαίτερη θέρμη, αλλά δεν παίζει μόνη της.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ, το tweet του οποίου αναπαρήγαγε το αγγλικό "sportwitness" για τον 19χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται και η Μπράιτον.

Μαζί με την Μπράιτον και την Γκλάντμπαχ ο Κονούρ εμπλέκει και την Κλαμπ Μπριζ, στην οποία ανήκει ο Μίκαελ Κρμέντσικ, ενώ ο ΠΑΟΚ αξιώνει 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η Φενερμπαχτσέ είναι μια από τις ομάδες που τον έχουν στα υπόψιν, ωστόσο δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Φέτος ο Τζόλης έχει 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 10 ασίστ. Το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο του Βορρά" εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ