ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζολάκης: "Στη Βουλγαρία πάμε για τη νίκη με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο"

Ο Κώστας Τζολάκης του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2021-2022 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
Ο Κώστας Τζολάκης του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2021-2022 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τζολάκης έκανε λόγο για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Βουλγαρία επί της Λουντογκόρετς με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που είχε στο Φάληρο και κόντρα στη Νέφτσι.

Ο Κώστας Τζολάκης ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ισοπαλίας 1-1 του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο 19χρονος τερματοφύλακας σχολίασε το αποτέλεσμα και εμφανίστηκε έτοιμος για νίκη στη Βουλγαρία για την πρόκριση. "Είχαμε έρθει με ένα και μόνο σκοπό, να κερδίσουμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε και πάμε στη Βουλγαρία για να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε τη νίκη ώστε να προκριθούμε".

"Δεν νομίζω ότι η αντίπαλη ομάδα είχε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα είχαμε τα διαστήματά μας εμείς όπως και αυτοί. Κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι, εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές σέντρες που βγάλαμε, αλλά στο τέλος καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να λήξει το παιχνίδι 1-1. Ο Ολυμπιακός στη Βουλγαρία πρέπει να έχει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στα προηγούμενα 3 παιχνίδια και με πίστη στο πλάνο θα έρθει η πρόκριση. Το γεγονός ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι κάτι καλό για εμάς από τη στιγμή που δεχθήκαμε γκολ στο γήπεδό μας, αλλά εμείς δεν πάμε για την ισοπαλία. Πάμε μόνο για τη νίκη".

Μιλώντας για την απόδοσή του, παραδέχθηκε ότι έκανε ορισμένα λάθη: "Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετή δουλειά, αρκετά σουτ, αλλά είχα και κάποιες κακές εκτιμήσεις που ευτυχώς δεν στοίχησαν στην ομάδα".

Όσο για τις ευκαιρίες που παίρνει παρά το νεαρό της ηλικίας του, είπε: "Εδώ έρχονται οι ευκαιρίες, όπως και με τον Αγκιμπού όπως και με τον Βασίλη Σουρλή στο προηγούμενο ματς. Το θέμα είναι να τις αξιοποιήσεις όπως το έκανε ο Αγκιμπού που σκόραρε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ