ΝΑΠΟΛΙ

Τζιουντόλι: "Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον Γκατούζο για νέο συμβόλαιο"

Ο Τζενάρο Γκατούζο δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Ριέκα για το Europa League.
Ο Τζενάρο Γκατούζο στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Ριέκα AP PHOTO/DARKO BANDIC

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντόλι, δήλωσε ότι ο Γκατούζο έχει φτάσει σε συμφωνία με τους παρτενοπέι για νέο συμβόλαιο.

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στον πάγκο της Νάπολι από τον Δεκέμβριο του 2019 και αυτό το διάστημα έχει κερδίσει ήδη έναν τίτλο κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ιταλός προπονητής θα παραμείνει ακόμη περισσότερο στη Νάπολι.

Ο αθλητικός διευθυντής των παρτενοπέι, Κριστιάνο Τζιουντόλι, ισχυρίστηκε ότι η Νάπολι έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Γκατούζο για νέο συμβόλαιο και το ζήτημα θα λήξει σύντομα.

"Γνωρίζω ότι οι δικηγόροι ανταλλάζουν τα συμβόλαια. Έχουμε φτάσει σε νέα συμφωνία και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώνονται μέσα στην εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα" ανέφερε συγκεκριμένα ο Τζιουντόλι.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Γκατούζο θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2023, ενώ θα λαμβάνει δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν τα μπόνους.

Πάντως, ο Γκατούζο μετά τον αγώνα με την Αλκμάαρ υποστήριξε ότι τα συμβόλαια δεν είναι προτεραιότητά του: "Τα συμβόλαια δεν είναι η προτεραιότητά μου. Είναι η καθημερινή δουλειά. Θα δούμε, αλλά είμαι χαρούμενος με ένα συμβόλαιο που έχει διάρκεια τέσσερις ή πέντε μήνες, δεν με νοιάζει"

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ