ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Τζιμσίτι: "Η αντιπαλότητα Αλβανίας και Ελλάδας δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο"

Ο Τζιμσίτι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό για το Europa League.
Ο Τζιμσίτι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Μπεράτ Τζιμσίτι στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα της Αταλάντα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης τόνισε πως η αντιπαλότητα Ελλάδας και Αλβανίας δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αταλάντα (24/2, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24) στη ρεβάνς του 2-1 του Μπέργκαμο για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League. Ο Μπεράτ Τζισμίτι ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι μία επιθετική ομάδα και τόνισε ότι η κόντρα της Αλβανίας με την Ελλάδα δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Τζιμσίτι:

"Υπάρχει μία αντιπαλότητα ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα, αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν μπαίνω σε πολιτικά ζητήματα. Χρειαζόμαστε τη νίκη, μου αρέσει που ακούω ότι είμαι ο γκολτζής του Europa League αλλά πάνω απ' όλα μετράει η νίκη. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικά στο γήπεδό του και αυτό θα κάνει, είναι μία ομάδα που βάζει γκολ και περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από το Μπέργκαμο.

Αφήνουμε πίσω την ήττα από την Φιορεντίνα, μιλήσαμε μεταξύ μας και θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε τη νίκη. Μου αρέσει να παίζω πιο επιθετικά, αλλά πάνω απ' όλα είμαι αμυντικός. Αν βρω χώρους προσπαθώ να προωθούμαι και να βοηθώ και επιθετικά. Η διοργάνωση είναι πολύ δυνατή, συμφωνώ με τον Βατσλίκ ότι όποιος περάσει μπορεί να κάνει την έκπληξη, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε ποιος από τους δυο μας θα προκριθεί".

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ