ΡΟΜΑ

Ρόμα: Προς αποχώρηση ο Τζέκο

Ο Έντιν Τζέκο διαμαρτύρεται στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Λάτσιο για τη Serie A.
Ο Έντιν Τζέκο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Λάτσιο Ⓒ 2021 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Δύσκολα φαίνεται ότι θα παραμείνει στη Ρόμα ο Έντιν Τζέκο, εφόσον η σχέση του με τον προπονητή των τζαλορόσι, Πάολο Φονσέκα, έχει διαρραγεί.

Σύμφωνα με το Goal.com, θα υπάρξει διαζύγιο ανάμεσα στον Έντιν Τζέκο και τη Ρόμα. Τη Δευτέρα (25/1) ο Βόσνιος επιθετικός φέρεται να είχε συνάντηση με τον τεχνικό των τζαλορόσι, Πάολο Φονσέκα, αλλά δεν κατάφεραν να φτιάξουν τις σχέσεις τους, οι οποίες έχουν διαρραγεί.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μετά από την ήττα της Ρόμα από την Σπέτσια στις 19 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ιταλίας, ο Τζέκο κατηγόρησε τον Φονσέκα για την επιλογή της ομάδας να απολύσει τον team manager, Τζανλούκα Γκομπάρ.

Η Ρόμα αναζητεί τρόπο να ξεφορτωθεί πλέον τον Έντιν Τζέκο, όμως τα περιθώρια στενεύουν, αφού λίγες μέρες απέμειναν για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Το Sky Sport Ιταλίας ανέφερε ότι τη Δευτέρα ο Βόσνιος επιθετικός προπονήθηκε μόνος του.

O Τζέκο τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα, έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ και έχοντας μοιράσει δύο ασίστ.

Photo credits: ⓒ 2021 Andrew Medichini/Associated Press

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ