ΑΡΗΣ

Τζέγκο: "Ήρθαμε πεινασμένοι για να νικήσουμε, πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ο Τζέιμς Τζέγκο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα
Ο Τζέιμς Τζέγκο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα EUROKINISSI

Ο Τζέγκο μετά το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε, ενώ ανέφερε πως η ήττα από τον ΠΑΣ ήταν απαράδεκτη.

Ο Άρης πήρε τη νίκη στην Τούμπα επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που σημαδεύτηκε από επεισόδια και διακοπή. Ο Τζέιμς Τζέγκο στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως η ομάδα του ήταν πεινασμένη για τη νίκη και εν τέλει πήρε αυτό που ήθελε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέγκο:

Για το πώς λειτουργεί η ομάδα του Άρη με τριάδα στο κέντρο: "Λειτουργήσαμε πολύ καλά σήμερα. Όταν παίζουμε εγώ με τον Λούκας πίσω και ο Μπαντού μπροστά, έχουμε πιο πολλές επιλογές για το πώς θα ψάξουμε το γκολ. Η ομάδα έχει επίσης πίσω μεγαλύτερη δυναμική και μπορούμε να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο. Σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε".

Για το αν θεωρεί τον Κουέστα τον MVP της αναμέτρησης: "Ο Χούλι έκανε σημαντικές αποκρούσεις σήμερα. Μία στο πρώτο ημίχρονο και δυο στο δεύτερο. Αυτό θέλεις από τον τερματοφύλακα σου σε ένα ντέρμπι, ο Χούλι βγήκε μπροστά σήμερα. Γενικώς νομίζω η ομάδα ήταν πολύ καλή, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, ανταπεξήλθε πολύ καλά. Είχαμε πίεση όλη την εβδομάδα λόγω της προηγούμενης ήττας και σήμερα ανταπεξήλθαμε".

Για την ήττα από τον ΠΑΣ και την πίεση που επέβαλαν στους εαυτούς τους οι παίκτες του Άρη: "Πράγματι, αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα ήταν απαράδεκτο και βάλαμε εμείς στους εαυτούς μας πίεση. Στους 18 μήνες που είμαι στην ομάδα, έχω καταλάβει ότι έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και σε παιχνίδια σαν κι αυτό το βγάζουν στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας και σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε".

Για το αν γνώριζε ότι η τελευταία νίκη του Άρη στην Τούμπα είχε έρθει το 2010: "Ναι, το ξέραμε. Το συζητούσαμε και το πρωί όλοι μαζί στο ξενοδοχείο. Ήρθαμε πεινασμένοι εδώ για να κερδίσουμε. Περιμέναμε να περάσουν οι ώρες ώστε να έρθουμε. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και το κάναμε γιατί έχουμε παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη, έχουμε παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη και μετά πρωταθλήματος, πρέπει να συνεχίσουμε στους στόχους μας".

Για το πού αφιερώνει τη νίκη: "Στους φιλάθλους μας φυσικά, βλέπουμε πόσο πολύ ενδιαφέρονται για την ομάδα, είναι τρελό. Και σε όλους όσοι συνδέονται με το σύλλογο. Για τους ανθρώπους που δουλεύουν στο σύλλογο, βλέπεις πόσο σημαντικό είναι γι' αυτούς. Και σε εμάς, τους παίκτες, φυσικά. Γιατί αυτό που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, εκτός του ότι ήταν απαράδεκτο, δεν ανταποκρινόταν στο ποιοι είμαστε".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ