ΕΛΛΑΔΑ

Τζαβέλλας: "Δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν πειράζει"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας στις δηλώσεις του μετά από την ισοπαλία της Ελλάδας με τη Γεωργία υποστήριξε ότι η Εθνική δεν έκανε το καλύτερο της παιχνίδι και όλοι φέρουν ευθύνη.

Η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γιώργος Τζαβέλλας στις δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε ότι άπαντες είναι στεναχωρημένοι, όμως όλοι φέρουν την ευθύνη. Επιπλέον, υποστήριξε ότι οι Γεωργιανοί ήταν καλοί, αλλά όχι καλύτεροι από την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζαβέλλα:

Για το παιχνίδι: "Σημασία δεν έχει ποιος έπαιξε καλά και ποιος όχι. Σημασία έχει ότι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Είμαστε ακόμα στη 3η αγωνιστική βέβαια. Παραδεχόμαστε ότι είναι καλοί οι Γεωργιανοί, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να θεωρούμε ότι είναι καλύτεροι από εμάς. Δεν ανοίξαμε τον αντίπαλο, εκνευριστήκαμε. Παίξαμε κλειστά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, αλλά δεχτήκαμε εύκολη απάντηση κι εκεί στράβωσε το παιχνίδι".

Για τη φάση το γκολ: "Δεν είδα καλά τη φάση κι εγώ μέσα από το ματς, αλλά φταίμε όλοι. Είμαστε στεναχωρημένοι, δεν μπορούμε να λέμε δεν πειράζει"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ